Trapper Band

 

Hét évvel ezelőtt Oroszlány egyik legrégebbi zenekarának (Atlantic) tagjai jöttek össze 25 év után újra közös zenélésre, s alakult meg a Trapper Band. Bár a nevük eredeti jelentése prémvadászt jelent, az együttes nem emiatt választotta a Trapper nevet. Talán néhányan emlékeznek még rá, hogy 1978-1982 között ezzel a névvel gyártották az első magyar farmernadrágot és ez az a korszak, amelynek leghíresebb magyar és külföldi dalai hallhatók a banda koncertjein. Legtöbbször Oroszlány, Szákszend, Tatabánya, Kömlőd eseményein hallható a zenekar.

 

Tagjai:

  • Radics Attila gitár
  • Janics Sándor gitár
  • Török Gyula basszusgitár
  • Danyi Attila ének
  • Wachter Csaba billentyű
  • Ivák István dobok

 

 

Mind a hatan otthonosan mozognak a rock, a blues, a gitár-, illetve a slágerzene világában, amit tükröz zenei repertoárjuk is, klasszikus hard rockot játszik a zenekar. A tagjai több más formációban is bizonyítják tudásukat. Amikor hét évvel ezelőtt felmerült az ötlet, hogy zenekart alapítunk, olyan – nem egyszer több évtizedes tapasztalattal rendelkező – zenészek kezdték el a közös munkát, akik elhivatottságot éreztek a múlt század 70-es, 80-as éveiben alkotó magyar és nyugati rock klasszikusok zenei örökségének ápolása iránt. Így kerültek be a repertoárba többek mellett azok a P. mobil, Dinamit, P. Box, Deep Purple, Steppenwolf, Black Sabbath, Free, Ten Years After, Status Quo, ZZ Top nóták, melyek meghatározták és megjelenítették az akkori korszak fiatalságának életérzését. Ezt az életérzést szeretné közvetíteni, továbbadni koncertjein a Trapper Band.

˝Végeredményben egy zenész élete nem egyszerű, sűrű a program. Minden bulira lelkiismeretesen, alaposan készül a banda, mert ezt csak így szabad csinálni: őszintén, felkészülten, odaadással.˝